Is acteren jouw passie, maar mis je voor je gevoel nog de basis van acteren? Dan is de instroomklas iets voor jou!
De instroomklas bestaat uit vier lesdagen van drie uur waarin je gaat werken aan improvisatie, elementaire spel en tekstbehandeling. De groep bestaat uit maximaal 6 volwassenen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en feedback. De lessen worden gegeven door David Elsendoorn.

David is acteur. In 2018 studeerde hij af aan de Amsterdamse Toneelschool.
Meer lezen? Klik hier.

David Elsendoorn

Na het volgen van alle vier de lessen heb jij gegarandeerd een plek in de eerstvolgende lichting van De Nederlandse Acteursschool.

Tijden: 13.30 tot 16.30 uur
Data: 4 lessen (data nog onbekend).
Kosten: €295,- excl. BTW.

We willen je wel graag alvast beter leren kennen en daarom zouden we een telefonische afspraak met je willen plannen! Je hoeft geen auditie te doen. Enthousiast of heb je een vraag? Neem dan contact op met Marinka: 06 83 64 66 52.