De Nederlandse Acteursschool

Wie geven er les?

Onze docenten zijn acteurs en actrices uit het vak. Zij staan in het werkveld en brengen graag hun kennis en ervaring over op de deelnemers. Thema’s variëren van teksttoneel tot improvisatie en van acteren voor de camera tot elementaire oefeningen. Soms is dat in de vorm van een eenmalige masterclass, of wordt er meerdere weken achter elkaar les gegeven door dezelfde acteur of actrice. Onze docenten zijn druk bezet dus er kan incidenteel geschoven worden. Wij zijn van mening dat er niet één waarheid bestaat qua acteren, en gaan graag voor een diversiteit aan docenten. Zij hebben een wisselende invalshoek waardoor er steeds op een verrassende manier naar gewerkt wordt.

  • Alle docenten van DNA hebben ruime ervaring in het film, theater- en televisie vak. Zij kijken ernaar uit hun kennis en ervaring met je te delen en je mee te nemen in de vele facetten van acteren. We zijn enorm trots op alle docenten die zich de afgelopen jaren aan ons hebben verbonden.
  • Een selectie van de docenten die je op onze website vindt wordt ingepland in het lesrooster op basis van beschikbaarheid. We doen ons best om dezelfde docenten in te plannen op alle locaties. Vanwege beschikbaarheid kan dit soms iets verschillen. Uiteraard zorgen wij voor een afwisselend docententeam zodat jij les krijgt van de besten uit het vak!
    De regisseur van de eindpresentatie wordt later bekend gemaakt. De eerste paar weken kijken we welke regisseur het beste bij de groep past aangezien het laatste blok uit meerdere lessen bestaat en waar verdieping centraal staat.
  • De docenten zijn druk bezet vanwege o.a. filmopnames en tourschema’s. Incidenteel kan het voorkomen dat (last minute) een docent uitvalt. Wij zorgen altijd voor passende vervanging. Ons streven is dat de les altijd door kan gaan. Mocht dit niet lukken, wordt uiteraard de les altijd ingehaald.

Ga naar de docentenpagina

Wat zijn de kosten?

Bekijk de informatiepagina van de locatie in Apeldoorn hier. 

Bekijk de informatiepagina van de locatie in Rotterdam hier.

Bekijk de informatiepagina van de locatie Amsterdam hier.