Onze missie en visie

Wat doen wij?

Het ontwikkelen van talent door het samenbrengen van amateurs en professionals in een creatieve setting waarbij professionele acteerlessen centraal staan.

Waar staan wij voor?

Bij De Nederlandse Acteursschool kun je studeren ongeacht je leeftijd. Je werkt met zeer gemotiveerde deelnemers die gehoor geven aan een langgekoesterde wens om spelen naar een hoger niveau te tillen.

Volwassen deelnemers die in het dagelijks leven studeren, semi professioneel bezig zijn of beroepsmatig werkzaam zijn in een andere branche, maar een enorme liefde voelen voor het film, t.v. en theater vak.

Deelnemers die een basis hebben, maar voelen dat er meer in zit. Die uitdaging nodig hebben in een professionele setting met gelijkgestemden.

Of je nou een tussenjaar hebt na je middelbare school, of je bent 50+ en zit al jaren bij een amateurtoneelgezelschap, iedereen is welkom! Je bent nooit te oud om te investeren in je passie en talent.

Bij ons ligt de focus op talentontwikkeling en individuele coaching. Wie ben jij, waar sta jij als speler en wat wil je leren?

Je krijgt de kans te proeven van de vele facetten van het acteren. Je wordt meengenomen op ontdekkingsreis waarbij je jezelf als mens en als speler beter leert kennen.

Je sluit het traject af met nieuwe inzichten, meer (zelf)vertrouwen en een hoop inspiratie en motivatie om je pad te vervolgen.

Wil jij weten van welke docenten jij les gaat krijgen?