De Nederlandse Acteursschool is in 2018 opgericht door compagnons Joji Na en Tim Koldenhof.

Joji (1988) is acteur, presentator, theatermaker en creatief ondernemer. Hij begon zijn acteercarrière in o.a. de jeugdseries Spangas, Villa Achterwerk en Vrijland. Naast de praktijk zocht Joji een plek om zichzelf verder te ontwikkelen als acteur. Het aanbod bleek schaars. Joji bedacht daarom zelf een concept waarbij vele bekende acteurs en actrices uit zijn netwerk hun kennis en ervaring (en uiteraard passie voor het vak!) kwamen delen met nieuw talent. Zo is De Nederlandse Acteursschool ontstaan.

Joji heeft in Apeldoorn zijn eigen theater, zang- en dansschool Joji School of Arts waar wekelijks 850 kinderen, jongeren en volwassenen lessen volgen. Regelmatig staat Joji in het theater of voor de camera in diverse commercials en (gast)rollen.

Tim (1987) is evenementenorganisator. Als creatief ondernemer bedenkt Tim vele (landelijke) creatieve concepten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Tim ontwikkelt theatershows voor o.a. de Apenheul en Paleis het Loo en is bedenker van creatieve concepten als De Dessertclub en de Snoepfabriek. Als producent beheert Tim de Zwitsalhal waar vele events worden georganiseerd en theater, concerten en shows worden geprogrammeerd. Tim heeft zijn eigen bedrijf Tim Koldenhof Events.

Joji Na

OPRICHTER

Kiki van Lith

PROJECTMANAGER

Tim Koldenhof

OPRICHTER