Masterclasses

SUMMER ACTING MASTERCLASS  – met Gijs Scholten van Aschat

Wij zijn vereerd om jullie te mogen vertellen dat wij deze zomer een super vette Masterclass beschikbaar hebben… Niemand minder dan Gijs Scholten van Aschat komt op 26, 27 en 28 juli naar onze hoofdlocatie in Apeldoorn voor een driedaagse masterclass en jij kan daarbij zijn!

Drie dagen lang ga jij je onderdompelen in teksttoneel onder persoonlijke begeleiding van Gijs. Je gaat onder andere werken aan de volgende elementen: Adem; de basis van emotie en inspiratie, Tekstinterpretatie; ritme en timing en Samenspel; geven en ontvangen

Praktische informatie:

– De lessen zijn op 26, 27 en 28 juli 2023 van 12:00 tot 17:00

– Locatie: Joji School of Arts, Vlijtseweg 140 in Apeldoorn

– Prijs: € 750,- (BTW vrijgesteld)

– Lunch, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

– Op vrijdag sluiten we af met een korte presentatie, iedereen krijgt hier 2 vrijkaartjes voor.

– Maximaal aantal van 10 deelnemers. VOL = VOL

Mail vóór 10 juli jouw acteer-CV en motivatie voor het volgen van deze masterclass naar info@denederlandseacteursschool.nl wees er snel bij want VOL = VOL! Het is enkel mogelijk om deze masterclass te volgen als je al over een basis niveau van acteren beschikt.

* Deelnemers die nog geen masterclass van Gijs Scholten van Aschat hebben gevolgd bij ons, krijgen voorrang. Heb jij al eerder bij ons een masterclass acteren gevolgd van Gijs? Dan plaatsen wij je op de reserve lijst en krijg jij bericht van ons zodra er een plekje vrij komt.

 

Bekijk hier de foto’s van de masterclass in 2020 met Gijs Scholten van Aschat.