Locatie

Apeldoorn

In oktober 2018 zijn wij gestart met de eerste halfjarige opleiding in Apeldoorn. Getalenteerde volwassenen uit heel Nederland kwamen naar Apeldoorn om auditie te komen doen. Er werden volwassen mannen en vrouwen geselecteerd die de eerste lichting vormden.

De lessen in Apeldoorn worden gegeven op de zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. In totaal bestaat de halfjarige opleiding uit 22 lesdagen en kosten hiervoor bedraagt €2.000,- excl. btw.

De vijfde lichting start op 20 september 2020. Het is niet meer mogelijk om hiervoor auditie te doen.
Wil je op de hoogte gehouden worden van de auditiedata voor de eerstvolgende lichting? Stuur dan een mail naar naar info@denederlandseacteursschool.nl.

Adres: Vlijtseweg 140, 7317AK Apeldoorn.
Parkeren is mogelijk op het Zwitsalterrein en is gratis.

Over de locatie

De Nederlandse Acteursschool is onderdeel van Tim Koldenhof Producties en is gevestigd aan de Vlijtsweg 140 in Apeldoorn.

Tim Koldenhof Producties is in 2007 ontstaan vanuit een passie voor toneel en cultuur in Apeldoorn door Tim Koldenhof en Joji Na.
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een theaterschool, productiehuis en evenementenorganisatie.

Apeldoorner Joji Na van Tim Koldenhof Producties is de initiatiefnemer van De Nederlandse Acteursschool. “Ik merkte dat er vanuit ambitieuze volwassenen met liefde voor film en theater naast hun werk en studie veel vraag was naar een professionele acteeropleiding met prominente docenten.”

Kijk alvast rond

Vanaf dit jaar ook in Rotterdam!