Leerjaar 2

Wat kan je verwachten?

Uitsluitend deelnemers die eerder DNA leerjaar 1 met succes hebben afgerond kunnen deelnemen aan leerjaar 2. De groep zal bestaan uit 12 deelnemers. Wanneer er meer gegadigden zijn dan plekken, zal er een loting plaatsvinden.
Leerjaar 2 wordt net zoals leerjaar 1 afgesloten met een eindpresentatie onder begeleiding van een professional. De lessen worden gegeven door professionals uit het vak die ruime ervaring hebben in de toneel, t.v. en filmwereld. Zij delen hun kennis en ervaring met jou en gaan graag intensief met je aan de slag! Het half jaar wordt afgesloten met een presentatie voor publiek.

Leerjaar 2

  • Lesdagen: zondagen van 12.00 – 17.00 uur
  • Lesduur: 18 lesdagen van 5 uur.
  • Prijs: €2.935,- BTW vrijgesteld
  • Locatie: Joji School of Arts, Vlijtseweg 140, Apeldoorn
  • Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen
  • Twee tickets voor de eindpresentatie zijn bij de prijs inbegrepen.

Waar kan je leerjaar 2 volgen?

Locatie Apeldoorn

De Nederlandse Acteursschool is onderdeel van Tim Koldenhof Producties en is gevestigd aan de Vlijtsweg 140 in Apeldoorn.

Tim Koldenhof Producties is in 2007 ontstaan vanuit een passie voor toneel en cultuur in Apeldoorn door Tim Koldenhof en Joji Na.
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een theaterschool, productiehuis en evenementenorganisatie.

Apeldoorner Joji Na van Tim Koldenhof Producties is de initiatiefnemer van De Nederlandse Acteursschool. “Ik merkte dat er vanuit ambitieuze volwassenen met liefde voor film en theater naast hun werk en studie veel vraag was naar een professionele acteeropleiding met prominente docenten.”

Kijk alvast rond